HomeOver onsPartners
Strategische partners

Door strategische partnerschappen aan te gaan met onze belangrijkste leveranciers, kunnen wij u als klant nog beter van dienst zijn.

Twee weten meer dan één

EKB werkt intensief samen met verschillende partners, waardoor we voor onze opdrachtgevers meer te bieden hebben dan alleen onze eigen expertise. Vaste samenwerkingsverbanden komen tot uiting in de certificering door Siemens, Rockwell, Bosch Rexroth en Wonderware. Door trainingen en periodieke examens zijn onze kennis en competenties geborgd.

Door strategische partnerships aan te gaan, zijn we als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij deze belangrijke spelers. Deze ontwikkelingen nemen we mee in onze totaaloplossingen voor onze klanten. Als partner mogen we hierbij rekenen op maximale ondersteuning van onze leveranciers.

EKB heeft bijna 50 jaar ervaring met de producten van belangrijke leveranciers van automatiseringsoplossingen. Onze partners helpen ons om projecten succesvol af te ronden.

Onze partners
Integration partner of systeem integrator op het gebied van industriële automatisering. Zo noemt EKB zichzelf het liefst. Dat onderstreept dat wij onszelf niet zien als klant tegenover leverancier, of andersom, maar partner zijn van de Nederlandse industrie.
Contact opnemen