HomeBusiness cases
Onze oplossingen in de praktijk
Vragen van onze klanten
Granuband

Onze volledige fabrieksbesturing moet vernieuwd worden. De huidige werkende fabriek moet op dezelfde manier weer werkend worden opgeleverd, met een levensduur van minimaal 20 jaar. Daarnaast zijn we op zoek naar een automatiseringspartner waar we een langdurige samenwerking mee aan kunnen gaan. Wat kan EKB hierin betekenen?

 

 

MICHIEL DE LANGE • ALGEMEEN DIRECTEUR
MICHIEL DE LANGE   •   ALGEMEEN DIRECTEUR

Wij zijn deze uitdaging graag aangegaan. Allereerst hebben we via reversed engineering de installed base, met daarin tienduizenden schakelingen, in kaart gebracht. Daarna zijn we een half jaar bezig geweest met de functionele specificatie. Gedurende twee weken productiestilstand hebben we de complete ombouw gerealiseerd. 

Meer over deze case

Stadskasteel Oudaen

Ons brouwproces is nodig aan vernieuwing toe. Jaarlijks brouwen wij zo’n 75.000 liter aan verschillende bieren. Wij vinden het belangrijk dat het systeem eenvoudig in gebruik is en dat de administratie goed bijgehouden wordt. Daarnaast hebben we een beperkt budget. Kunnen jullie iets voor ons betekenen?

MICHIEL DE LANGE • ALGEMEEN DIRECTEUR
MICHIEL DE LANGE   •   ALGEMEEN DIRECTEUR

Wij kunnen zeker wat met deze uitdaging. Het is belangrijk dat wij eerst het brouwproces goed inzichtelijk maken. Door deze stap te zetten kunnen wij achterhalen welke oplossing het beste aansluit bij het proces!

Meer over deze case

1 van 2
image description
MICHIEL DE LANGE
Staat uw vraagstuk hier niet bij? Wij denken graag mee over een oplossing op maat.
Direct contact Oplossingen