HomeEvenementen

Evenementen van EKB

Als partner van de maakindustrie biedt EKB automatiseringsoplossingen voor uiteenlopende productievraagstukken. Wij ontmoeten u graag tijdens één van onderstaande evenementen, om u te informeren over onze nieuwste kennis en technieken.

Agenda 2023
 • Robotics & Vision Event - 16 maart 2023 - Amsterdam

  Robots en cobots zijn echte alleskunners. Door robots en cobots te combineren met vision systemen wordt de basis gelegd voor intelligente oplossingen zoals het in de juiste positie oppakken, monteren en assembleren van producten. Door de besturing van robots en CoBots daarbij te koppelen aan bestaande PLC’s en CNC-machinebesturingen ontstaan perfect geïntegreerde oplossingen die snel, veilig en betrouwbaar functioneren. 

  Tijdens het Robotics & Vision event laten EKB en haar partners zien wat de mogelijkheden en toegevoegde waarde van deze technieken voor uw productie zijn en nemen we u stap voor stap mee in de aanpak van een dergelijk traject.

 • Main Industry Beurs - 22 & 23 maart 2023 - Groningen

  Bezoek ons op stand nr. 63!

  Op deze vakbeurs voor smart industry en maintenance ziet u de nieuwste trends op het gebied van industrie 4.0, technologie en innovatie, engineering en installatie, materialen, onderdelen en gereedschappen, assetmanagement, software en energiebeheer. MAIN Industry is hét platform voor de maakindustie in Noord-Nederland. Een inspirerende en informatieve ontmoetingsplek waar kennis wordt uitgewisseld, nieuwe contacten gelegd worden en alle sectorgerelateerde ontwikkelingen en innovaties met elkaar gedeeld worden.

   

 • Mix & Match event InHolland - 22 maart 2023 - Alkmaar

  Op 22 maart is EKB aanwezig op dit event, georganiseerd door 2 studieverenigingen in samenwerking met Hogeschool InHolland.

  Deze dag staat in het teken van Techniek, Ontwerpen en Informatica. Via rondetafelgesprekken maken bedrijven kennis met een groep studenten en andersom. Op basis hiervan kunnen toekomstige (afstudeer)stagairs zich oriënteren, om zo te kijken waar zij hun volgende uitdaging gaan volbrengen.

 • Fontys Meet & Match - 18 april 2023 - Eindhoven

  Fontys Engineers Meet & Match is het jaarlijks event waarbij bedrijven en studenten van Fontys Engineering met elkaar verbonden worden.

  Bedrijven en studenten gaan met elkaar in gesprek tijdens speeddates en bedrijven kunnen zich presenteren tijdens bedrijfspresentaties en de bedrijvenmarkt. 

 • MIX Noordoost - 10 & 11 mei 2023 - Hardenberg

  MIX Noordoost is het regionale platform voor de maakindustrie. Van ontwerp en ontwikkeling tot productie. Op MIX Noordoost komt het allemaal samen! Dit is jouw kans om (nieuwe) partners in de toeleveringsketen te ontmoeten, inzicht te krijgen in de nieuwste technologieën én inspiratie op te doen voor morgen!

 • Vision, Robotics & Motion - 7 & 8 juni 2023 - Den Bosch

  Een snel veranderende wereld vraagt om nog flexibeler, betrouwbaarder, veiliger en sneller produceren. Een geïntegreerd systeem waarbij vision technologie, robotica en motion control slim met elkaar zijn verbonden in eén proces is hierop het antwoord. Van automatisering naar meer connectiviteit, toegankelijkheid en machineveiligheid. Hierbij wordt smart gerealiseerd door het toepassen van data science technieken als AI, machine learning en deep learning. Na OEMs maken nu ook steeds meer productiesectoren in de MKB hightech- en maakindustrie deze stap.