HomeEvenementen

Evenementen van EKB

Als partner van de Nederlandse maakindustrie biedt EKB automatiseringsoplossingen voor uiteenlopende productievraagstukken. Wij ontmoeten u graag tijdens één van onderstaande evenementen!

Agenda 2024
 • Empack - 9 - 11 april 2024 - Gorinchem

  Drie dagen lang alles op het gebied van van verpakken onder één dag. Dat is precies wat er op 9, 10 & 11 april 2024 gebeurt in Evenementenhal Gorinchem. Van vulmachines tot labeltechnologie, en van materialen tot industriële verpakkingsoplossingen: alle facetten komen aan bod tijdens Empack Gorinchem. 

 • Mix & Match Event - Inholland Alkmaar - 17 april 2024

  In april zal alweer de 20e editie van het Mix en Match event plaatsvinden. We zullen in gesprek gaan met leerlingen van de opleiding Elektrotechniek, Technische Informatica en Werktuigbouwkunde.

  Zien we jou op 14 april?

 • Fontys Meet & Match Eindhoven - 23 april 2024

  Fontys Meet & Match is het jaarlijks event waarbij bedrijven en studenten van Fontys Engineering, Technische Bedrijfskunde en Technische Natuurkunde met elkaar verbonden worden.

  Zien we jou op dinsdag 23 april in het Klokgebouw?

 • MIX Noordoost - 15 & 16 mei 2024 - Hardenberg

  MIX Noordoost is het regionale platform voor de maakindustrie. Van ontwerp en ontwikkeling tot productie. Op MIX Noordoost komt het allemaal samen! Dit is jouw kans om (nieuwe) partners in de toeleveringsketen te ontmoeten, inzicht te krijgen in de nieuwste technologieën én inspiratie op te doen voor morgen!

 • Vision, Robotics & Motion - 5 & 6 juni 2024 - Den Bosch

  Een snel veranderende wereld vraagt om nog flexibeler, betrouwbaarder, veiliger en sneller produceren. Een geïntegreerd systeem waarbij vision technologie, robotica en motion control slim met elkaar zijn verbonden in eén proces is hierop het antwoord. Van automatisering naar meer connectiviteit, toegankelijkheid en machineveiligheid. Hierbij wordt smart gerealiseerd door het toepassen van data science technieken als AI, machine learning en deep learning. Na OEMs maken nu ook steeds meer productiesectoren in de MKB hightech- en maakindustrie deze stap.