HomeEvenementen
Evenementen

Als partner van de maakindustrie biedt EKB automatiseringsoplossingen voor uiteenlopende productievraagstukken. Wij ontmoeten u graag tijdens één van onderstaande evenementen, om u te informeren over onze nieuwste kennis en technieken.

Agenda
 • Vision, Robotics & Motion: 10 - 11 juni 2020 - Veldhoven
  Het inzetten van robotica al dan niet in combinatie met vision en motion systemen wordt steeds toegankelijker. Er zijn inmiddels zelflerende robots en robots die aangestuurd worden door gedrag te kopiëren. De collaboratieve robot (cobot), maakt een sterke opmars. Hierdoor wordt het ook voor kleinere bedrijven en voor kleinere productie-omgevingen toch mogelijk om deze systemen toe te passen. Hoe ver bent u met de integratie van deze ontwikkelingen en innovaties op de werkvloer?Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs waar u alles vindt om flexibel, betrouwbaar, veilig en snel te produceren dankzij automatisering, robotica, machine vision en motion control. 
 • Main Industry Beurs: 9 en 10 september 2020 - Groningen

  Op deze vakbeurs voor smart industry en maintenance ziet u de nieuwste trends op het gebied van industrie 4.0, technologie en innovatie, engineering en installatie, materialen, onderdelen en gereedschappen, assetmanagement, software energiebeheer.

  Er is ook een interessant kennisprogramma. Bezoek ook zeker onze lezing op 25 maart om 14:30 uur!

  Voor gratis tickets, klik op onderstaande link. Stuur een bericht naar info@ekb.nl om onze registratiecode te ontvangen.

 • WOTS - 29 september - 2 oktober 2020 - Utrecht

  De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2020. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.