HomeOver onsCertificeringen

Certificeringen

Als toonaangevend industrieel automatiseringsbedrijf streven wij naar excellentie in elke fase van onze dienstverlening. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij hoog in het vaandel. Onze certificaten zijn niet alleen een bewijs van onze deskundigheid, maar ook een belofte aan onze klanten. 

 

 

CSIA Certificering

De CSIA-certificering voor systeem integratoren is de gouden standaard die onze toewijding aan kwaliteit bevestigt. Als drager van het CSIA-certificaat voldoen wij aan de hoogste normen op het gebied van systemen, processen en klantenservice. Voor onze klanten vertaalt dit zich naar een geruststellende zekerheid: een garantie voor betrouwbare automatiseringsoplossingen, naadloze integratie en een partner die zich committeert aan continue verbetering. Met de CSIA-certificering laten we niet alleen zien dat we voldoen aan industriële normen, maar ook dat we streven naar de hoogste klanttevredenheid en duurzame, toekomstbestendige samenwerkingen.

Ontdek hier de voordelen van onze CSIA certificering.

VCA** – Veilig werken

Wij stellen hoge eisen aan het veilig werken door onze medewerkers. Daarom laat EKB zich al vele jaren certificeren voor VCA**. Met VCA** voldoet EKB aan ruimere eisen dan alleen de Arbowet. Wat betekent dit bijvoorbeeld:

  • U bent hiermee verzekerd dat alle leidinggevenden en uitvoerenden up-to-date kennis hebben van veilig werken.
  • Dat onze mensen werken met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en goedgekeurde arbeidsmiddelen.
  • Dat EKB voor u een VGM Projectplan kan opstellen voor het werk binnen uw project.
  • Dat EKB in de aansturing van onderaannemers rekening houdt met VGM aspecten.
  • Dat EKB medewerkers met regelmaat werkplekinspecties houden.

Veilig werken staat bij EKB voorop. Door ons volgens de VCA** te certificeren is de kans op een ongeval tot een minimum gedaald.

Veilig werken staat bij EKB voorop!

UL – Paneelbouw voor de VS en Canada

Levert u uw installatie naar de Verenigde Staten of Canada, dan zult u rekening moeten houden met strikte veiligheidsvoorschriften die afwijken van de Europese normen en richtlijnen. Samen met EKB kunt u ervoor zorgen dat uw besturingsinstallatie aan deze eisen voldoet.

Een besturingsinstallatie die aan de Verenigde Staten of Canada wordt geleverd dient te voldoen aan de UL 508A of UL 698 voorschriften. Omdat EKB UL gecertificeerd is, profiteert u van de ruime kennis en ervaring van EKB met de UL normering.

Wat houdt de UL-certificering in?