CSIA certificering

Met de certificering van de CSIA bent u ervan verzekerd te werken met een bedrijf dat heeft aangetoond jaren ervaring te hebben als succesvolle integrator in de industrie.

Wat is CSIA?

De Control System Integrators Association (CSIA) begeleidt al sinds 1994 leidende systeem integratoren binnen en buiten de USA bij het ontwikkelen van hun bedrijfsvoering en projectmanagement. Hun missie werd in 2000 versterkt met de komst van het CSIA Certified programma wat wordt gezien als de industriestandaard voor vertrouwen in systeem integratoren.

Wanneer een CSIA deelnemer gecertificeerd wil zijn, dient hij ge-audit te worden door een onafhankelijke derde partij gebaseerd op de CSIA Best Practices and Benchmarks, een handboek met meer dan 200 criteria over alle aspecten van bedrijfsvoering en projectmanagement. Deze standaard dwingt de systeem integrator zich te houden aan de levering van het kwaliteitsniveau, de prestatie en de lange termijn support die elke klant mag verwachten… en verdient.

CSIA Certificering

De CSIA eisen zijn bij EKB doorgevoerd in alle bedrijfsprocessen en procedures die streven naar:

 • Een eerlijke aanbieding
 • Acceptabele risico’s
 • Een correcte facturering
 • Een uitvoer volgens planning
 • Meetbare klanten service

Zoekt u naar een duurzame en innovatieve oplossing om uw processen te verbeteren? EKB heeft aangetoond de snel veranderende technologieën te beheersen met bewezen technisch management. Dit betekent dat u de beste en meest actuele technische kennis krijgt die er is.  EKB heeft een winstgevende bedrijfsvoering aan kunnen tonen wat de klant zekerheid biedt te werken met een integrator die zijn projecten afmaakt en na afloop service blijft leveren. Extra zekerheid is er ook, omdat EKB goed verzekerd is tegen aansprakelijkheid.

Mede door de CSIA certificering is het HRM van EKB erop gericht om toptalent te werven en te streven naar een lange termijn stabiliteit. EKB heeft zelfs een rampenherstelplan waarmee het bedrijf na ernstige schade in staat is om uw projecten te continueren en u de service te kunnen blijven leveren die u verwacht.

Website CSIA Handboek CSIA

Klanten van EKB vragen in hun leveranciersselectieproces soms naar een ISO 9001 certificaat. Onze ervaring is dat onze klanten hiermee eigenlijk vragen naar een kwaliteitsmanagementsysteem dat door een externe partij is gecertificeerd. En omdat ISO 9001 de meest bekende is, wordt hiernaar gevraagd. EKB is echter van mening dat er voor systeem integratoren een beter kwaliteitssysteem beschikbaar is, namelijk: CSIA. Een kwaliteitsmanagementsysteem helemaal op maat gemaakt voor systeem integratoren.
Contact opnemen
Waar wij voor staan
 • Betrouwbaar
 • Betrokken

  Wij staan dicht bij de klanten. Wij verdiepen ons intens in wat er op de werkvloer van onze opdrachtgevers gebeurt. Wij stellen veel vragen en niet met elk antwoord nemen we genoegen. Bovendien zijn wij zelfs in staat om nieuwe vragen op te roepen om het eindresultaat naar een nog hoger niveau te tillen. Wij leggen focus en verscherpen deze.

 • Kennis
 • No-nonsense