HomeOver onsBosch Rexroth

Bosch Rexroth Certified Excellence Partner

EKB is Certified Excellence Solution Partner van Bosch Rexroth, gespecialiseerd in Automation & Electrification Solutions.

Certified Excellence

Het  Certified Excellence concept is een internationaal programma in het segment Partner Management van Bosch Rexroth. Met dit concept definieert Bosch Rexroth normen voor producten en aanbiedingen van gekwalificeerde partners, waar EKB er één van is. De kwalificatie als Certified Excellence Partner vormt een keurmerk voor een competente en betrouwbare service.

Als Solution Partner van Bosch Rexroth biedt EKB hooggekwalificeerde toepassingen gebaseerd op Bosch Rexroth technologie. Onze medewerkers zijn gecertificeerd technische experts in het toepassen van verschillende Bosch Rexroth technologieën, daarnaast leveren ze ook diepgaande proceskennis met uitmuntende engineering. Ontwerp, softwarecodering, assemblage en inbedrijfstelling, de CE Solution Partners realiseren met passie systemen en subsystemen.

 

“Als componentenleverancier heeft Bosch Rexroth partners nodig om deze componenten te vertalen naar de markt en om ze tot leven te wekken in applicaties. EKB is één van die partners. We gebruiken de kennis van EKB om handen en voeten te geven aan onze componenten.”

Gezamenlijke projecten