HomeWebinar YES
Webinar Productieverhoging en kwaliteitsverbetering

Webinar Productieverhoging en kwaliteitsverbetering

Drie toonaangevende bedrijven (Yaskawa Benelux, EKB Groep B.V. en Sanders Machinebouw B.V.) in de Nederlandse maakindustrie, met elk zijn eigen expertise en zijn eigen projecten. Maar wist u dat wij ook veelvuldig samenwerken en zo de mooiste projecten opleveren in uiteenlopende branches?

Afzonderlijk beschikken onze bedrijven al over enorm veel ervaring en expertise, elk op ons eigen vakgebied. Wanneer wij onze krachten bundelen, bieden wij onze klanten 3 x zoveel kennis, ervaring en expertise. Met slechts 1 aanspreekpunt heeft u alle specialisten onder één dak, die zich samen over uw productievraagstuk buigen en de beste oplossing bieden. Een goed voorbeeld hiervan is een project voor een Seal Tester Unit, waarvoor wij in nauwe samenwerking een turn-key oplossing ontwikkelden waarmee rubber seals middels een druktest kunnen worden gecontroleerd.

Tijdens ons gezamenlijke webinar Productieverhoging en kwaliteitsverbetering op dinsdag 29 juni a.s. om 09:00 uur nemen we u mee in bovenstaande use case, waarin de technieken en specialiteiten van onze bedrijven samenkomen en elkaar aanvullen en versterken. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een totaalpakket aanbieden aan productiebedrijven op het gebied van machinebouw, besturing, robotica en de integratie ervan waarmee we u als klant samen volledig ontzorgen.
Hoewel iedere case natuurlijk uniek is, zijn er veel raakvlakken met andere productiebedrijven, namelijk de behoefte aan een hogere productie en betere kwaliteit. Laat u tijdens dit webinar informeren en inspireren om ook de stap te zetten naar (verdere) productieautomatisering!

Meld u hier aan