HomeVision en Robotics event

Machine Vision en Robotics event - 23 november 2023 - Enschede

Machine Vision en Robotics event

Bent u klaar om uw productieproces naar een hoger niveau te tillen? Kom dan naar het Machine Vision en Robotics event op donderdag 23 november 2023, georganiseerd door EKB in samenwerking met partners Universal Robots en Yaskawa! Dit evenement is bedoeld voor productiebedrijven die klaar zijn voor de volgende stap in hun productieautomatisering.

Machine Vision en robotics zijn technologieën die op zichzelf al krachtig zijn, maar wanneer ze worden gecombineerd, ontstaat er een dynamisch duo waarmee uw productiviteit een boost krijgt!

Stel je voor dat je een robotarm in je productielijn hebt. Hoewel zeer effectief in het herhalen van voorgeprogrammeerde taken, kan deze arm zonder Machine Vision niet ‘zien’. Met Machine Vision krijgt deze robotarm letterlijk ogen. Hierdoor kan het objecten in real-time identificeren, inspecteren en zelfs sorteren.

Laat u tijdens dit gratis event informeren en inspireren over de toegevoegde waarde van robotics en Machine Vision en vooral de combinatie van beide technieken.

Wat kunt u verwachten:

  • Interessante presentaties: Luister naar onze experts die de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van Machine Vision en robotics bespreken en hoe deze uw productie kunnen verbeteren.
  • Demonstraties: Bekijk geavanceerde robot en Machine Vision systemen in actie, zoals een MIR (mobiele robot) en een cobot voor het schuren en polijsten van oppervlakken.
  • Use cases: Leer meer over de verschillende toepassingen voor diverse branches.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet onze Machine Vison en robotics experts en maak kennis met collega maakbedrijven.

📆 Datum: donderdag 23 november 2023

🕒 Tijd: 13:00 – 17:00 uur

🏢 Locatie: TKH Airport Experience Center op Vliegveld Twente

Meld u aan via onderstaand formulier!

Robotics & Vision event 2023

  • Wanneer u op verzenden klikt, gaat u akkoord met onze privacy policy.