HomeUL certificering verlengd
UL certificering verlengd

UL certificering verlengd

We zijn er trots op dat onze drie productielocaties (Beverwijk, Drachten en Someren) voor de komende drie jaar weer UL gecertificeerd zijn!
Door nieuwe regelgeving vanuit UL voor UL gecertificeerde paneelbouwers dient vanaf 1 oktober 2020 op elke productielocatie minstens één medewerker getraind en gecertificeerd te zijn volgens de UL 508A norm. Deze zogenaamde Manufacturer’s Technical Representatives (MTR) zijn verantwoordelijk voor het op de juiste wijze toepassen van de UL 508A norm. Om continuïteit te waarborgen, hebben wij er bij EKB voor gekozen om per locatie twee of 3 medewerkers te certificeren. Daarnaast wordt iedere productielocatie 4x per jaar bezocht door een field engineer van UL International. Middels een audit worden de geproduceerde panelen, werkwijze, kennisniveau en arbeidsmiddelen getoetst.

Wanneer u een besturingsinstallatie aan de Verenigde Staten of Canada levert, dient deze te voldoen aan de UL 508A voorschriften. EKB ondersteunt u graag op het gebied van consultancy, engineering en componentkeuze, paneelbouw conform UL eisen en certificering van het paneel.