HomeOplossingenMachine VisionQuick Scan Machine Vision

Zet de eerste stap naar een verbeterde productie met onze gratis Quick Scan!

Is Machine Vision de oplossing voor uw productievraagstuk?   

Vraag een gratis Quick Scan aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Machine Vision om uw productieprocessen te optimaliseren? Wilt u weten of deze technologie geschikt is voor uw specifieke productievraagstuk? Dan bieden wij u de perfecte oplossing: een gratis Quick Scan!

Machine Vision is een baanbrekende technologie die gebruikmaakt van geavanceerde camera’s en software om objecten te herkennen, meten en inspecteren met ongekende precisie en snelheid. Of u nu te maken heeft met kwaliteitscontrole, het volgen van productieprocessen, of het automatiseren van repetitieve taken, Machine Vision kan uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Het doel van de Quick Scan is om een duidelijk beeld en inzichten te verkrijgen over de (on)mogelijkheden om Machine Vision toe te passen voor uw specifieke vraagstuk.

Wat kunt u verwachten van onze gratis Quick Scan:

 1. Analyse van uw product in ons Vision lab: Aan de hand van een aantal productsamples voeren wij een analyse uit in ons Vision lab. Deze analyse bestaat meestal uit 2 delen: het opnemen van het product (bijvoorbeeld door middel van een afbeelding of 3D scan) en een stukje algoritme ontwikkeling om de data om te zetten in een bruikbaar resultaat.
 2. Aanbevelingen op maat: Op basis van onze bevindingen maken wij een rapport met concrete aanbevelingen over de inzet van Machine Vision in uw productieproces. Indien mogelijk geven wij een budget indicatie af en schetsen we een beeld van hoe een geheel Machine Vision systeem eruit zou kunnen zien.
 3. Presentatie van resultaten: We lichten de resultaten van onze analyse toe tijdens een presentatie bij u op locatie of online. Daarnaast bespreken we ook het mogelijke vervolgtraject, zoals het uitvoeren van een site scan of haalbaarheidsstudie.

Wilt u ook weten of Machine Vision de juiste oplossing is voor uw probleem? Zet dan nu de eerste stap naar een verbeterde en efficiëntere productie en maak hieronder een afspraak voor een gratis quick scan. Wij helpen u graag om uw doelen te bereiken!

Quick Scan Machine Vision

 • Voor welk product wilt u een quick scan laten uitvoeren?
 • Beschrijf hier tegen welk probleem u aanloopt.
 • Sleep je bestanden hier of
  Max. file size: 24 MB.
   Upload hier foto's van het product, voorbeelden van goed- en afkeur en andere bijlagen die helpen om het probleem duidelijk te krijgen.
  • Wanneer u op verzenden klikt, gaat u akkoord met onze privacy policy.