HomeMachine Vision & Robotics event – 16 maart 2023

Machine Vision & Robotics event

Machine Vision & Robotics event

Op donderdag 16 maart 2023 organiseert EKB, in samenwerking met partners LMI, Universal Robots (Industrial Cobotics) en Fanuc, een Machine Vision en Robotics event.  Dit event is bedoeld voor productiebedrijven die toe zijn aan een volgende stap in hun productie automatisering.

Robots en cobots zijn echte alleskunners. Door robots en cobots te combineren met vision systemen wordt de basis gelegd voor intelligente oplossingen zoals het in de juiste positie oppakken, monteren en assembleren van producten. Door de besturing van robots en CoBots daarbij te koppelen aan bestaande PLC’s en CNC-machinebesturingen ontstaan perfect geïntegreerde oplossingen die snel, veilig en betrouwbaar functioneren.

Laat u tijdens dit event informeren en inspireren over de toegevoegde waarde van robotics en machine vision en krijg o.a. antwoord op onderstaande vragen:

  • Wat is het verschil tussen een robot en een cobot?
  • Wanneer gebruik je traditionele machine vision en wanneer AI?
  • Hoe integreer je deze oplossingen in de bestaande productie omgeving?
  • Hoe pak ik het aan en wat levert het mij op?

Er zijn diverse demo opstellingen aanwezig (waaronder een MIR). Daarnaast is er gelegenheid om in contact te komen met verschillende vision & robotics experts en met collega maakbedrijven.

Locatie: TKH Experience Center in Amsterdam

Tijd: 13:00 – 17:00 uur

Meld u aan via onderstaand formulier!

Robotics & Vision event 2023

  • Wanneer u op verzenden klikt, gaat u akkoord met onze privacy policy.