HomeMaakindustrie Expo 2023

Maakindustrie Expo 2023

Vakbeurs waar de maakindustrie samenkomt

Op woensdag  10 en donderdag 11 mei zijn wij, net als voorgaande jaren, aanwezig op de Mix Noordoost.

Op deze beurs is elke fase in het maakproces vertegenwoordigd, van het ontwerpen van een prototype tot het optimaliseren van de productie.  Bij EKB leggen we de focus op automatiseringsoplossingen die het productieproces van onze klanten optimaliseren. Denk hierbij aan innovatieve oplossingen als machine vision, robotics en data analytics.

Kom langs op onze stand 206 voor een kennismaking met onze accountmanagers Paul Bakker en Henri Antoine. Zij gaan graag met u in gesprek over uw productie uitdagingen!

Bezoek ook zeker onze lezing over Machine Vision door Vision expert Tycho Scholtens op donderdag 11 mei om 16:00 uur. Tijdens deze lezing bespreekt hij de vele mogelijkheden en toepassingen van machine vision en neemt u mee in de aanpak van een dergelijk project. Machine Vision is veel meer dan het aanschaffen van een camera met bijbehorende software alleen. Om vision projecten tot een succes te maken is het cruciaal om uit te gaan van een integrale systeembenadering. Vision systemen die worden gecombineerd met robots en/of geïntegreerde productielijnen vragen vaak om maatwerk. Het opbouwen van een vision systeem betekent dan ook het combineren van exact de juiste hard- en software die optimaal geschikt is voor de specifieke situatie en de wensen en eisen van de gebruiker.

Bestel hier uw gratis tickets.