HomeCobot inspiratiedag voor het MKB
Cobot inspiratiedag voor het MKB

Kom ook naar onze Cobot Inspiratiedag!

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de Cobot Inspiratiedag voor het MKB, die we op dinsdag 22 maart in samenwerking met Industrial Cobotics organiseren. Deze workshop is bedoeld voor kleine en middelgrote productiebedrijven die graag een cobot willen inzetten in hun productie.

Met industriële cobots (collaborative robots), al dan niet in combinatie met vision systemen, kunnen uiteenlopende productie-, handling-, assemblage- en controletaken perfect worden geautomatiseerd. Hierdoor nemen de productiviteit en kwaliteit toe, terwijl de productie- en arbeidskosten dalen.

Tijdens deze middag leggen wij u uit wat het verschil is tussen een cobot en een robot en hoe u een cobot op efficiënte wijze kunt inzetten in uw productie. Aan de hand van enkele use cases laten wij u zien wat de voordelen van cobots zijn en uiteraard is er ruimte om specifieke productievragen te bespreken. Ook is er gelegenheid om zelf een cobot te bedienen en specifieke taken te laten uitvoeren en demonstreren wij een rijdende robot (AGV).

  • Datum: Dinsdag 22 maart 2022
  • Tijd: 13:00 – 16:00 uur
  • Locatie: EKB, Lage Akkerweg 17 in Someren

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

MKB Cobot Event

  • Wanneer u op verzenden klikt, gaat u akkoord met onze privacy policy.