HomeBeurs Vision, Robotics & Motion 2023

Beurs Vision, Robotics & Motion 2023

Samen op weg naar slimme productie automatisering

Op woensdag 7 en donderdag 8 juni vindt de beurs Vision, Robotics & Motion plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Ook dit jaar is EKB weer 1 van de exposanten. Vision, Robotics & Motion biedt een compleet overzicht met oplossingen om slim te automatiseren in een productieomgeving.

U vindt ons op standnr. 69, met onze Smart Solutions op het gebied van Machine Vision, Robotics en Motion & Control. Zo hebben we in samenwerking met partner Bosch Rexroth een demonstratiemodel op het gebied van ctrlX automation. Ook demonstreren we een cobot van Universal Robots met een camera van LMI Technologies.

U bent ook van harte welkom bij onze lezing door Frank van Gastel over Partnerschap en co-engineering “in motion”, op 8 juni om 13:30 uur (zaal 2). In deze lezing nemen we u mee in de intensieve samenwerking tussen EKB, SPGPrints en Bosch Rexroth bij een uitdagend project. SPGPrints kreeg opdracht om een machine te ontwikkelen waarmee op basis van rotatiezeefdruk biosensor test strips gedrukt kunnen worden. Met deze strips kunnen verschillende soorten aandoeningen bij de mens worden gedetecteerd. EKB was verantwoordelijk tijdens dit project voor o.a. de software en electrical engineering, paneelbouw, de besturingen en de aandrijf- en regeltechniek. Naast de koppeling met sensoren, actuatoren en motoren zorgde EKB er ook voor dat allerlei data uit de machines worden gelogd en opgeslagen.

Bestel hier uw gratis tickets.