HomeAgriFoodTech 2019
EKB op AgriFoodTech 2019

EKB op AgriFoodTech 2019

De innovaties binnen de Agri en Food sector volgen elkaar in een rap tempo op met als doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen. Tijdens AgriFoodTech draait alles om nieuwe technologie voor de Agri & Food sector. Denk hierbij onder andere aan sensoren, drones, robots, big data, vision, LED verlichting, systeemontwerp & integratie, automatisering, verpakkingen, ICT en foodtechnologie. 
AgriFoodTech is het platform waar High Tech & ICT innovaties voor efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs anders produceren in de voedingsmiddelenindustrie, de landbouw en (glas)tuinbouw centraal staan.Op 11 en 12 december 2019 brengt AgriFoodTech in de Brabanthallen in Den Bosch de topsectoren “High Tech Systemen & Materialen” samen met “Agri & Food en Tuinbouw en Uitgangsmaterialen”. Het doel:  samen te komen tot nieuwe technologische oplossingen voor Agri & Food.

EKB is vertegenwoordigd op de stand van COTEMACO, het fieldlab Smart Food Processing. Samen met partners Yaskawa en Sanders Machinebouw laten we daar onze demonstrator zien.

Kijk hier voor het bestellen van gratis toegangskaarten.