HomeCSIA certificaat voor vijfde keer verlengd

EKB behaalt voor vijfde keer op rij CSIA certificaat

EKB behaalt voor vijfde keer op rij CSIA certificaat

Afgelopen september heeft EKB voor de vijfde keer op rij de audit van de CSIA (Control Systems Integrator Association) met goed gevolg doorlopen. 

Don Roberts, die namens audit organisatie Exotek de audit uitvoerde, licht toe: “Er zijn een aantal dingen die opvallen bij EKB. Allereerst is hun steun aan de CSIA en certificering indrukwekkend. Ze lieten zelfs hun ISO 9001-certificering vallen en legden aan hun klanten uit dat de CSIA-certificering een betere maatstaf is voor systeemintegrators. Bij elke audit krijgen we de kans om terug te blikken op eerdere audits en de gemaakte voortgang te vergelijken. EKB richt zich altijd op de gebieden die de meeste waarde voor hun bedrijf zullen opleveren en pakt deze vervolgens aan met een aanpak van wereldklasse. Exotek is vereerd om deel uit te maken van hun ontwikkeling.”

Continu verbeteren van processen

“We zijn continu op zoek naar manieren om onze processen te verbeteren en alle processen tussen onze vestigingen gelijk te krijgen. Door gebruik te maken van het CSIA-audit- en certificeringsproces op elke vestiging, zorgen we ervoor dat de proces eigenaren van alle vestigingen aan dezelfde CSIA-vereisten voldoen. Dit zet aan tot verbetering en samenwerking om processen op elkaar af te stemmen”, aldus Remco Kappert, Integration Manager bij EKB. “Tijdens de audit identificeert Exotek heel nauwkeurig de gebieden waar EKB zich kan verbeteren. Door ons ‘volwassenheids’-niveau te herkennen, kunnen we de volgende stappen zetten, die altijd uitdagend zijn, maar nooit onbereikbaar.”

Strategie

Michiel de Lange, algemeen directeur van EKB, voegt toe: “CSIA-certificering leidt niet alleen tot verbeterde processen en hogere kwaliteit. Audits en gesprekken met Don helpen ook om onze strategie te verbeteren en continu de volgende stappen van EKB te bepalen. Het is een geweldig systeem dat ons ondersteunt om EKB nog groter te maken.”

Op de foto van links naar rechts: Remco Kappert (Integration Manager EKB), Ludwig de Leeuw (vestigingsmanager EKB Someren) en Don Roberts (auditor Exotek)