HomeOver onsWerken bij
Zoek jij een leuke baan in de techniek?

EKB staat voor een open en informele sfeer, waar medewerkers worden gestimuleerd en waar ruimte is voor eigen initiatieven. Wij delen als team de verantwoordelijkheid van onze opdrachten naar onze opdrachtgevers.

Join our team!

Onze kernwaarden
 • Betrouwbaar

  Een betrouwbaar persoon / organisatie is iemand die doet/levert wat hij afspreekt. Hij vormt zijn afspraken op basis van een gezonde zelfkennis (hij weet wat hij wel kan en wat niet) alsook over wat de organisatie wel/niet kan) en een goede observatie (door goed te luisteren en te kijken weet hij wat en hoe de ander het wil). Hij voelt zich verantwoordelijk voor zijn beloftes en vindt ook dat hij hierop aangesproken mag worden. Als hij een afspraak om wat voor reden niet na kan komen zal hij dit tijdig aangeven.

 • Betrokken

  Een betrokken persoon voelt zich oprecht verbonden met zijn werk en de organisatie waar hij werkt. Hij spant zich extra in om de doelen van de organisatie te behalen en weet anderen te stimuleren. Hij draagt bij aan een ‘wij’ gevoel in plaats van “eilandjes”  zonder als bemoeial te worden ervaren. Een betrokken persoon denkt mee met het bedrijf waarvoor hij werkt maar ook met de klanten en zijn collega’s.

 • Kennis

  Een persoon met kennis is iemand die weet waar hij het over heeft. De kennis kan tot stand zijn gekomen door studie maar ook en misschien wel vooral door ervaring, in ieder geval als gevolg van  een investering. De theoretische kennis en de praktische toepassing hiervan, maakt iemand tot een kundig persoon. Zijn kennis stelt hem in staat zich te realiseren dat niet alles weet en daardoor kent hij zijn zwakke en sterke punten.  Kennis moet worden onderhouden.

 • No-nonsense

  Een No-Nonsense persoon is iemand die van wanten weet. Hij vindt het vanzelfsprekend dat af en toe de mouwen extra opgestroopt en de schouders eronder gezet moeten worden om samen tot een mooi resultaat te komen. Het is een nuchter persoon met een objectieve en realistische blik op zaken. Hij heeft een functionele / pragmatische instelling zonder de bekende ‘9 tot 5 mentaliteit’ maar juist een flexibele instelling. Een No-Nonsense persoon  is transparant, recht door zee maar wel op een respectvolle manier. Hij weet wat hij wil zeggen en weet dit op een bondige manier te doen.