HomeWerken bijOnze kernwaarden

Onze kernwaarden

Betrouwbaar, Betrokken, Kennis, No-nonsense

BETROUWBAAR

Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Je maakt afspraken op basis van een gezonde zelfkennis (je weet wat je wel en niet kan). Je voelt je verantwoordelijk voor je beloftes en doet er alles aan om deze waar te maken. Als dit niet lukt, geef je dat tijdig aan.

BETROKKEN

Je voelt je oprecht betrokken bij je werk en bij EKB. Je doet je best om de doelen van de organisatie te halen en stimuleert anderen dit ook te doen. Je denkt mee met het bedrijf, met je collega’s en ook met de klanten van EKB.

KENNIS

Je hebt kennis van zaken. Deze kennis kan tot stand zijn gekomen door studie, maar ook, en misschien wel vooral, door ervaring. Je kent je sterke en zwakke punten. Om je kennis te onderhouden en uit te breiden volg je regelmatig trainingen en opleidingen.

NO-NONSENSE

Je weet van aanpakken, staat met je voeten in de klei en stroopt je mouwen op om tot een mooi resultaat te komen. Je hebt een nuchtere en pragmatische instelling. Je bent recht door zee, maar wel op een respectvolle manier. Je communiceert op een duidelijke en bondige manier.