HomeDienstenSeriematige Productie
Seriematige productie

Middels seriematige productie realiseren wij vanuit verschillende locaties de productie van grotere aantallen, waardoor strakke leveringstijden worden gecombineerd met een uiterst concurrerende prijsstelling.

Serieproductie van besturingskasten en regelpanelen

 Voor het efficiënt in serie produceren van (OEM) besturingskasten en regelpanelen beschikt EKB zowel in Nederland als in het buitenland (o.a. Polen) over gespecialiseerde productielocaties. Deze zijn volledig ingesteld op het produceren van grotere aantallen, waardoor strakke leveringstijden kunnen worden gecombineerd met een uiterst concurrerende prijsstelling. Besturingskasten en panelen kunnen seriematig worden geproduceerd op basis van door klanten aangeleverde ontwerptekeningen en specificaties, terwijl EKB voor OEM-ers ook de complete engineering voor haar rekening kan nemen. Zowel bij ontwerp als productie wordt daarbij rekening gehouden met alle van toepassing zijnde normen zoals NEN ISO 60204 en de geldende CE-, EMC- en Ex-richtlijnen. Ook kan EKB UL-508 gecertificeerde besturingskasten en regelpanelen produceren voor toepassing in de Verenigde Staten!

Voor uiteenlopende toepassingen

Of het nu gaat om de besturing/bediening van een hefbrug of een machine voor de voedingsmiddelenindustrie, EKB bouwt hier de besturingskasten en/of regelpanelen voor. Voor elke (deel)assembly wordt binnen het internationale productienetwerk van EKB de meest geschikte productielocatie ingeschakeld waardoor de productiekosten zo laag mogelijk gehouden kunnen worden. Elke productielocatie beschikt ook over op maat gebouwde testopstellingen voor het efficiënt uitvoeren van gespecialiseerde tests en eindcontroles. De eindassemblage kan in sommige gevallen geschieden bij onze EKB productievestiging in Drachten. Onder meer op logistiek vlak wordt er bovendien samengewerkt met instellingen voor sociale werkvoorziening, die ervoor zorgen dat de door de klant gewenste aantallen altijd precies op het juiste moment worden afgeleverd.

 Revisiebeheer en onderdeleninkoop

Het ontzorgen van de klant staat bij EKB centraal. Zo verzorgt EKB bijvoorbeeld ook de inkoop van (dure) componenten. Omdat EKB onderdeel is van de TKH-Groep kan dit veelal tegen aantrekkelijke condities wat weer een gunstig effect heeft op de totaalprijs van de geproduceerde besturingskasten en regelpanelen. EKB kan daarnaast ook componenten leveren zoals kabelsets en andere elektrische en mechanische onderdelen die nodig zijn voor het monteren/aansluiten van de besturingskast op de machine en het verzorgen van de installatie bij de eindgebruiker. Tevens kan EKB bij modelwijzigingen cq. bij het aanpassen van bestaande besturingskasten en regelpanelen, het revisiebeheer voor haar rekening nemen. Kortom, heeft u besturingskasten en/of regelpanelen in grotere aantallen nodig, dan is de serieproductie afdeling van EKB daar de ideale partner voor. Maar ook voor enkelstuks bent u bij EKB aan het juiste adres, want ook daarvoor beschikt EKB over speciaal daarvoor geoutilleerde productielocaties.

Of het nu gaat om de besturing/bediening van een hefbrug of een machine voor de voedingsmiddelenindustrie, EKB bouwt hier de besturingskasten en/of regelpanelen voor. Voor elke (deel)assembly wordt binnen het internationale productienetwerk van EKB de meest geschikte productielocatie ingeschakeld waardoor de productiekosten zo laag mogelijk gehouden kunnen worden.
Direct contact
Kenmerken Seriematige productie
  • Efficiënte productie

    Voor het efficiënt in serie produceren van (OEM) besturingskasten en regelpanelen beschikt EKB zowel in Nederland als in het buitenland (o.a. Polen) over gespecialiseerde productielocaties.

  • Voor uiteenlopende toepassingen

    Of het nu gaat om de besturing/bediening van een hefbrug of een machine voor de voedingsmiddelenindustrie, EKB bouwt hier de besturingskasten en/of regelpanelen voor.

  • Revisiebeheer en onderdeleninkoop

    EKB kan componenten leveren zoals kabelsets en andere elektrische en mechanische onderdelen. Tevens kan EKB bij modelwijzigingen cq. bij het aanpassen van bestaande besturingskasten en regelpanelen, het revisiebeheer voor haar rekening nemen.

image description
MICHIEL DE LANGE
Heeft u een specifiek vraagstuk over uw productieproces? Wij denken graag mee over een oplossing op maat.
Direct contact Meer solutions